Wie ben ik?

Even voorstellen

Mijn naam is Nikki. Ik ben 15 jaar oud en zit in de vierde klas van het gymnasium op het Thomas a Kempis college in Arnhem. Ik woon samen met mijn ouders en twee zussen in Rozendaal. Ik ben opgegroeid in een creatief en muzikaal gezin en mijn hobby's zijn dan ook gitaar en piano spelen, schilderen, tekenen en boeken lezen. Ook ben ik regelmatig achter de naaimachine te vinden om kostuums te maken voor de toneelvereniging van mijn school. Ik houd van zwemmen, winsdurfen en kamperen.

Op school ben ik deel van het Lagerhuis debatteam, doe ik dit jaar mee aan het 'Model European Parlement', ben ik hulpmentor van een eerste klas waar ik jonge leerlingen coach om hun manier van leren te vinden en hun draai te vinden op school en geef ik diverse bijlessen aan onderbouwleerlingen. Ik heb een Economie&Maatschappij pakket met Frans, Latijn en kunstgeschiedenis. Ik heb dit pakket gekozen zodat ik mezelf creatief kan ontwikkelen en omdat ik erg geĂ¯nteresseerd ben in onze samenleving en hoe we die kunnen verbeteren. Vandaar dat ik ook het plusprogramma 'Social Sciences+' volg aan de Radboud universiteit waar ik diverse colleges volg waarin we de mensen om ons een beetje beter leren te begrijpen en een nieuwe kijk krijgen op onze maatschappij.

Zoals u misschien al kunt opmaken heb ik een erg brede interesse maar wat bij mij centraal staat is het ontdekken van de wereld en proberen de mensen om mij heen beter te begrijpen. Vandaar ook mijn deelname aan Masterskip.