Sponsoren particulier

Om aan dit 6 weken lang durende avontuur deel te mogen nemen moet ik maar liefst ruim 8000 euro verzamelen. Dit kan ik niet alleen en daarom is alle hulp welkom!

U kunt mij op verschillende manieren steunen:


  1. Ik ben in totaal 42 dagen onderweg met deze reis, u kunt mij sponsoren voor een bepaald aantal uren aan boord:

  • 1 uur kost 8,- euro.

  • 3 uur kost 23,75,- euro.

  • 6 uur kost 47,5,- euro.

  • 12 uur kost 95,- euro.

  • 1 dag (24 uur) kost 190,- euro.


  1. Ik schrijf een nieuwsbrief over al mijn avonturen en ervaringen met betrekking tot Masterskip, van de voorbereidingen, het sponsoren zoeken en het inpakken tot de reis zelf en alle avonturen aan boord en op zee.

Voor een vergoeding van 15,- euro krijgt u 4x deze nieuwsbrief toegestuurd: 2x bij de voorbereidingen en 2x aan boord.

Voor een vergoeding van 25,- euro krijgt u alle insides van de reis te weten en krijgt u 6x een nieuwsbrief toegestuurd: 2x bij de voorbereidingen en 4x aan boord.


  1. Als laatste schrijf ik een glutenvrije nieuwsbrief over alle voorbereidingen en ervaringen die ik heb/ga hebben met betrekking tot deze reis succesvol glutenvrij afleggen. Alles wordt in deze nieuwsbrief besproken: het voorbereiden van glutenvrij reizen, het aan boord glutenvrij leven en het glutenvrije eten in verschillende landen en culturen.

Bent u hier nieuwsgierig naar, of bent u op zoek naar tips of ervaringen over glutenvrij reizen, dan kunt u voor een vergoeding van

10,- euro abonneren op mijn glutenvrije nieuwsbrief. U krijgt dan 5x een nieuwsbrief toegestuurd: 2x bij de voorbereidingen en 3x aan boord.

Sponsoren

Heel fijn als u mij zou willen sponsoren! Dat kan door een van de bedragen die hierboven genoemd zijn (of een ander bedrag) over te maken naar het onderstaande rekeningnummer:

NL25 ABNA 0111 5262 48

Ten name van: MC SCHUTZ

Of door een appje te sturen naar 06 48 57 6008 en dan stuur ik u een open tikkie.

Heeft u gesponsord voor een nieuwsbrief ga dan naar de pagina contact van deze website en vul daar u email-adres in. Dan voeg ik uw email aan de lijst toe en krijgt u de nieuwsbrief toegestuurd! Of stuur mij een mailtje (nikkiaanboord@gmail.com) of een appje (06 48 57 6008) met daarin uw email-adres.