Nikki aan boord

Masterskip 2022

Welkom op mijn website! Mijn naam is Nikki en ik ga eind 2022 hopelijk mee met reis 1 van Masterskip. Om dit avontuur mogelijk te maken ben ik druk bezig met fondsenwerving. Op deze website kunt u alle informatie vinden over mijn fondsenwerving traject, over de reis, Masterskip en over mijzelf.

Maar dit alles kan ik niet zonder uw hulp. Voor deze reis is naast veel motivatie ook ruim 8000 euro nodig en daarom is alle hulp welkom! De kosten bevatten de hele reis van begin tot eind inclusief eten, verblijf aan boord, bemanning en docenten. Onderdeel van het programma is dat ik dit bedrag zelf bij elkaar krijg door middel van fondsenwerving. Mijn doel is om dit bedrag bij elkaar te krijgen door te praten met bedrijven die mij mogelijk kunnen helpen en door te kijken wat ik voor hen terug kan doen. Daarnaast ga ik proberen op zoveel mogelijk manieren actie te ondernemen om het bedrag bij elkaar te krijgen.

Het is op veel manieren mogelijk om mijn avontuur te ondersteunen.

Zoals eerder gezegd is alle hulp welkom. Sponsoren is voor zowel bedrijven als particulieren mogelijk. Alle informatie hierover is te vinden op deze website. Ik probeer op zoveel mogelijk manieren geld in te zamelen dus ik sta voor alle ideeën open. Stuur dus gerust een mailtje naar nikkiaanboord@gmail.com.

Als u wilt u sponsoren als bedrijf dan kunt u meer informatie vinden op de pagina sponsoren bedrijven en wilt u particulier sponsoren dan kunt u meer informatie vinden op de pagina sponsoren particulier. Voor elke bijdrage zal ik een passende tegenprestatie leveren die u ook op deze pagina' s kunt vinden.

Op de pagina Coeliakie kunt u meer informatie vinden over mijn persoonlijke motivatie om een voorbeeld te zijn voor alle mensen met Coeliakie door te laten zien dat je je niet moet laten weerhouden door Coeliakie om groots te dromen en je ambities te realiseren. Dit hoop ik te laten zien door mijn deelname aan Masterskip.

Ik heb heel erg veel zin in dit geweldige avontuur en ga super hard werken om het mogelijke te maken. Helpt u mij mee?


Heeft u vragen?

Heeft u vragen met betrekking tot sponsoren of mijn reis neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Ik wil graag de onderstaande bedrijven en organisaties ontzettend bedanken voor hun sponsoring!