Coeliakie

Geen gluten? Geen probleem!

Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van het feit dat ik Coeliakie heb. Dit is een auto-immuunziekte waar ik de rest van mijn leven last van zal hebben. Coeliakie zorgt ervoor dat ik geen gluten mag eten. Mijn hele leven heb ik dit gezien als een beperking. Recent zijn we erachter gekomen dat ook mijn kleine zusje de rest van haar leven zal moeten leren omgaan met deze ziekte. Door mee te doen aan Masterskip ben ik gaan inzien dat dit geen beperking hoeft te zijn, dat Coeliakie mij niet tegen hoeft te houden om achter mijn dromen aan te gaan. Dit wil ik overbrengen aan mijn kleine zusje maar ook aan alle andere kinderen met Coeliakie in Nederland.

Ik hoop dat ik aan alle kinderen en volwassenen met Coeliakie kan laten zien dat het geen beperking hoeft te zijn. En dat ondanks dat het super vervelend is dat je deze ziekte hebt, het je het er niet van moet weerhouden om je ambities te realiseren en groots te dromen. Ik hoop dat ik door deze reis te maken een voorbeeld kan zijn voor mensen met Coeliakie door te laten zien dat je je er zeker niet door moet laten beperken en dat het dus gewoon mogelijk is om de wereld over te reizen!


Bent u geĂ¯nteresseerd naar alle details en tips over hoe ik deze reis glutenvrij ga afleggen en mijn ervaringen hiermee? Dan is de glutenvrije nieuwsbrief iets voor u!

Ik schrijf een nieuwsbrief over alle voorbereidingen en ervaringen die ik heb/ga hebben met betrekking tot deze reis succesvol glutenvrij afleggen. Alles wordt in deze nieuwsbrief besproken: het voorbereiden van glutenvrij reizen, het aan boord glutenvrij leven en het glutenvrije eten in verschillende landen en culturen.

Bent u hier nieuwsgierig naar, of bent u op zoek naar tips of ervaringen over glutenvrij reizen, dan kunt u voor een vergoeding van 10,- abonneren op mijn glutenvrije nieuwsbrief. Lees hier meer over op de pagina sponsoren particulier.